perjantai 9. elokuuta 2013

Kohti Kalmaria!


Lauantaina 17.8 on edessä kauden pääkilpailu, Ironman Kalmar. Koko kauden ajan olen miettinyt kilpailua ja yrittänyt henkisesti latautua kilpailuun. Nyt kaikki pitäisi olla kunnossa! Olo on mitä parhain ja kaikki lajit kulkevat selkeästi paremmin kuin koskaan aikaisemmin.

Tähän kauteen olen nostanut 9% harjoitusmääriä verrattuna viime vuoteen. Uinnin osalta vauhti on mennyt selkeästi eteenpäin, tosin keskikesällä siinä oli pieni taantuma. Nyt olen pysynyt kilpailuissa uintiosuudella hyvin mukana, joten olen päässyt parempaan pyöräporukkaan. Pyörässä tempovauhti on hieman parantunut, mutta suurin ero on tullut juuri Ironman-vauhtiin. Nyt pystyn 10 lyöntiä yli aerobisen kynnyksen ajamaan kovempaa vauhtia. Tämä osoittaa, että harjoitukset ovat kehittäneet kilpailuominaisuuksia toivotulla tavalla. Suurin kehitys on kuitenkin tapahtunut juoksussa. Joroisten puolimatkassa pystyin parantamaan juoksuvauhtia 4 minuuttia ja sain puolikkaan ajaksi nyt 1.25.49.

Urheiluliitossa meillä on nykyään todella hyvä ja kannustava harjoitusryhmä, josta valtaosa on myös ilmoittautunut Kalmariin. On aivan huikeaa ollut treenata hyvässä porukassa ja se on laittanut minut myös harjoittelemaan entistä enemmän. Motivaatio on pysynyt koko harjoitus- ja kilpailukauden korkealla.

Kalmarissa on tavoitteena olla omassa sarjassa, M25-29, toinen, joka oikeuttaisi Havaijin paikkaan. Tavoite on todella kova, mutta hyvällä suorituksella sen pitäisi olla täysin mahdollinen. Tämä tulee vaatimaan normaalissa kelissä todennäköisesti 8.55 alituksen. Toivottavasti kaikki menee nappiin ja tavoite toteutuu. Sen eteen on nyt tehty todella paljon töitäkin. Lisäksi kauden mittaan on ollut sen verran epäonnea, joten toivoisin onnenkin olevan nyt puolellani.

Kalustoonkin on tehty päivityksiä, joten nyt on lyöty kiekkohankinnassa rahaakin reilusti kiinni. Onneksi yhteistyökumppanit ovat olleet minun matkassa mukana. Sillä on ollut suuri merkitys ja se on mahdollistanut paljon.
                         Mikäli tuuli pysyy maltillisena, ajan levyllä ja 808:lla. 


                              Tällä setillä pärjää tuulisessakin kelissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti