keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Kisailua varttimatkalla

Lauantaina oli vuorossa kauden toinen triathlonkilpailu. Suuntasimme seurakavereiden kanssa kohti Hyvinkäätä, jossa järjestettiin HyPy:n seurahistorian ensimmäinen triathlonkilpailu. Tarkoituksena oli tehdä kova harjoitus Itävallan täyttä matkaa varten ja siten virittää kuntohuippu heinäkuun alkuun.

Kilpailu lähti käyntiin todella heikolla startilla. Ensimmäisen sata metriä jouduin uimaan muiden keskellä ja ohittelu vei melkoisesti aikaa. Sain uinnin kulkemaan 300m jälkeen ja pääsin kakkosporukkaan mukaan. Toiselle kierrokselle siirryttäessä huomasin Mikan ja Tatun olevan melko kaukana ja aloin yrittää supistaa eroa.
Vaihto sujui nopeasti ja sen jälkeen pyörä lähti vauhdilla liikkeelle. Ajoin alun todella kovaa sillä ajatuksella, että saavuttaisin Tatua. Maalissa kuulin, että Tatu oli lähtenyt samalla ajatuksella ajamaan Mikaa kiinni, joten en saanut Tatua näkyviin. 10 km ajon jälkeen jouduin vähän hiljentämään, jotta jaksaisin ajaa hyvin vaihtoon saakka. Ensimmäisen kierroksen lopussa kolmanneksi sijoittunut Kimmo Tuunanen tuli ohitse. Tämän jälkeen nostin uudelleen vauhtia reilusti ja jaksoin ajaa toisen kierroksen kovempaa kuin ensimmäisen kierroksen.

Juoksuun lähdin tavoittamaan Kimmoa ja Tatua. Juoksu kulki rennosti ilman ongelmia. Aikaisemmin minulla on ollut ongelmia hartioiden jännittämisen kanssa, jolloin vauhti on tippunut melkoisesti. Nyt pystyin juoksemaan rennosti. Kääntöpaikalla huomasin, että eroa on Tatuun ja Kimmoon melkoisesti, joten nyt pitää löydä kaikki peliin, jotta voisin taistella mitalipaikasta. Juoksin takaisintulomatkan nopeammin, mutta se ei riittänyt Kimmon saavuttamiseen.
Kaiken kaikkiaan kilpailu sujui hyvin. Lisäksi kilpailu oli hyvin järjestetty, joten siitä suuret kiitokset järjestävälle seuralle. Uinnin alkuun ja pyörään olin vähän pettynyt, sillä harjoituksissa olen pystynyt ajamaan Tatun ja Mikan vauhtia, vaikka nyt heille hävisinkin. Toisaalta tämä tuo lisää sisua ja yrittämistä, joka toivottavasti palkitaan sunnuntaina Juhannustriathlonissa.

Tässä kuvia kilpailusta.
                                         Kuva: Pyörä+Triathlon -lehti
,

                                          Kuva: Pyörä+Triathlon -lehti


                                                  Kuva: Pyörä+Triathlon -lehti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti