perjantai 27. heinäkuuta 2012

Palauttelua ja valmistautumista!

Täyden matkan pettymys on pyyhitty pois mielestä ja katseet on suunnattu SM –täydelle matkalle. Ensimmäisen viikon Itävallan kilpailun jälkeen lepäilin lähes kokonaan ja seuraavalla viikolla totuttelin taas normaaliin kilpailukauden harjoitusrytmiin. Viime viikolla tein jo kovia harjoituksia, sillä juoksu ja pyörä alkoivat taas vähitellen kulkea normaaliin tapaan. Uinnissa on vielä hakemista, mutta toivottavasti sekin palautuu entiselleen lähipäivinä.

21.7 oli vuorossa perinteikäs Vehmaan pikatriathlon. Viime vuonna voitin kilpailun, mutta jo ennakkoon tiesin voittamisen olevan tänä vuonna melko mahdotonta, sillä kilpailuun osallistui Henrik Goesch. Kilpailu lähti käyntiin heikolla uinnilla. En saanut uintia kulkemaan missään kohtaa ja jäin kärjestä melkoisen kauas. Pyörällä sain menon päälle, mutta vauhti oli samaa luokkaa kuin edellä menevillä Henrikillä ja Tatu Kasurisella. Juoksu kulki lähes viimevuotiseen tapaan, mutta jouduin tyytymään neljänteen sijaan, mikä oli pettymys. Edelle ehtivät Henrik, Arto Lindholm ja Tatu.

Pikamatkan jälkeen olen tehnyt kolme kovaa harjoitusta viikkoon. Kunto näyttää tulevan melko hyvin esiin, sillä ajoin tällä viikolla 25 km temmon 1.20 kovempaa kuin viime vuonna. Tämä lupaa hyvää täydelle matkalle! Myös juoksu on kulkenut erittäin hyvin, joten toivottavasti tällä kertaa maraton onnistuisi. Juoksuun auttaa myös painonpudotus, sillä olen tiputtanut reilut kaksi kiloa painoa Itävallan kilpailusta.

Kovia harjoituksia on haitannut todella nopeasti muuttuvat olosuhteet. Tässä on kuitenkin auttaneet Craftin asusteet, joilla harjoituksista on tullut huomattavasti miellyttävämpiä. Esimerkiksi juoksuharjoituksiin hyvä asuste on Craftin ohut juoksutakki. Sen voi laittaa lenkin aluksi päälle ja lenkin aikana taitella se pieneen taskuun, jossa se kulkee hyvin mukana. Takki on osoittautunut monissa harjoituksissa todella loistavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti