lauantai 23. maaliskuuta 2013

Treenileirille Kanarialle ja mukana uusi Sailfish G-Range


Tulevaan kauteen on panostettu todella paljon, sillä harjoitusmäärät on laitettu selkeästi kovemmalle tasolle kuin viime vuonna. Panostuksien vastapainoksi olen saanut uuden yhteistyökumppanin, EnduranceSports Finland. He tuovat maahan todella laadukkaita Sailfishin märkäpukuja, joista itsekin pääsen nyt nauttimaan. Sovitin G-Range –pukua päälle ja se istui todella hyvin. Ero vanhaan X-Terran pukuun oli huikea.

 
Lähden tänään Kanarialle harjoitusleirille kahdeksi viikoksi, jonne otan G-Rangen mukaan. Odotan innolla avovesiuintia tällä uudella puvulla, sillä sen verran hyvältä puku vaikuttaa. Avovesiuinti alkaa todennäköisesti kulkea viime vuoteen verrattuna joka tapauksessa paremmin, sillä altaassa uintivauhti on parantunut viimeisen kuukauden aikana merkittävästi. Säännölliset tekniikkakuvaukset sekä hyvät Jani Rusin vetämät tekniikkaharjoitukset ovat vieneet tekniikkaa eteenpäin.
Kanarialla pääpainona on pyörä kuitenkaan juoksua ja uintia unohtamatta. Kahden viikon leiri on suunniteltu tehtäväksi kevyt, kova ja pitkä rytmityksellä. Tällöin leirin kaikkiin harjoituksiin jaksaa keskittyä kunnolla sekä palautuminenkin pitäisi onnistua. Olen odottanut leiriä innolla, sillä viime aikoina pyörälenkkejä ei ole juurikaan päässyt tekemään. Nyt on olosuhteet kunnossa seuraavat kaksi viikkoa, joten saan päästää treeni-innon vapaaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti